Confidențialitate

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu aceste reguli.

Prin acordul dumneavoastră exprimat prin accesarea și utilizarea www.esteemedlondon.com, datele dumneavoastră cu caracter personal și orice alte informații furnizate de dumneavoastră pot fi prelucrate și utilizate de esteemedlondon.com în orice activități și scopuri legate de marketing, de telecomunicații cât și în scopul realizării unui interes legitim al www.esteemedlondon.com, pentru constituire de baze de date și utilizarea acestora oricare ar fi ele.

www.esteemedlondon.com poate deține informații despre dumneavoastră, pe care ni le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele dumneavoastră, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre (de exemplu: tipul pachetului de găzduire contractat, site-ul găzduit, cât de mult cheltuiți cu serviciile noastre și informații ce rezultă în urmă vizitării site-ului nostru), și orice alt fel de informație în legătură cu modul în care utilizați serviciile noastre.

esteemedlondon.com poate utiliza această informație în următoarele scopuri:

  • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră
  • oferirea de servicii către dumneavoastră
    facturarea serviciilor comandate
  • soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră
  • realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor esteemedlondon.com
  • contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poștă, e-mail, fax sau telefon) în legătură cu oferte de produse și servicii ale Hosterion sau în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă să nu fiți contactat în acest sens)
  • înregistrarea informațiilor despre dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legătură cu programele de recompensare a clienților și alte programe similare.

esteemedlondon.com nu are dreptul să distribuie aceste informații despre dumneavoastră către terțe părți.