Ghid mărimi

În mod ideal, cea mai precisă modalitate de a măsura dimensiunea inelului este să mergeți la un bijutier profesionist sau să comercializati un instrument de măsurare a inelelor! Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil, o modalitate simplă dar precisă este să găsiți un inel pe care îl aveți acasă și care vi se potrivește perfect.

Descărcați aplicația numită Ring Sizer de Jason Withers (Apple) și urmați instrucțiunile sau pur și simplu măsurați diametrul interior al inelului cu o riglă în mm. Găsiți măsurătoarea în tabelul de mai jos pentru a găsi dimensiunea corespunzătoare. De exemplu, diametrul interior = 16,2 mm, ceea ce înseamnă că sunteți dimensiunea S.

Tabelul dimensiunilor inelelor:

Dacă nu aveți un inel la indemana, o altă metodă eficientă este să utilizați o bucată de șnur/ panglică.

Găsiți o bucată de șnur sau panglică cu lățimea nu mai mare de 1,4 cm (1/2 inch). Înfășurați-l în jurul articulației de pe degetul potrivit. Utilizați un pix pentru a marca punctul de pe șnur/ panglică unde se suprapune, formând un cerc complet. Cu o riglă, măsurați lungimea de la capătul începător al șnurului/ panglicii până la marcajul pixului. Utilizați coloana circumferinței degetului din tabelul de mai sus pentru a găsi cea mai bună potrivire. Din păcate, această metodă nu este cea mai precisă și vă recomandăm să alegeți o mărime mai mică decât cea indicată. De exemplu, măsurați 65mm = marimea 10, dar de fapt sunteți 9/8 .

Sperăm că acest lucru vă va ajuta! Nu ezitați să ne contactați oricând pentru a obține ajutor cu aceste metode!