Despre noi

Esteemed este un brand de bijuterii concept-based hipermodern, care a fost creat în Londra din dorința de a oferi bijuterii calitative, esențiale, la un preț cât mai accesibil. Brandul colaborează cu producători din întreaga lume pentru a aduce laolaltă o colecție diversă și inovatoare de bijuterii, care să satisfacă preferințele unui număr cât mai mare de cliente.

Oferind transport gratuit la fiecare comandă și garanția produselor de 30 de zile, Esteemed își asumă responsabilitatea pentru calitatea produselor sale și se angajează să ofere o experiență tranzacțională plăcută și o comunicare cât mai facilă.

Cu un accent pe design-ul racordat la tendințele stilistice contemporane, bijuteriile Esteemed sunt o alegere perfectă pentru oricine dorește să-și completeze garderoba cu accesorii cât mai complexe, energetice. Esteemed propune o gamă largă de produse, de la cercei, coliere la brățări și inele, realizate gradual, minuțios, compuse în etape multiple.

Why Esteemed?

  1. Design hipermodern: Esteemed se concentrează pe crearea de bijuterii inovatoare, cu un design evidențiator, compus. Aceste bijuterii sunt ideale pentru persoanele care doresc să integreze în ținutelor lor piese contrastante, de impact.
  2. Materiale de calitate: Bijuteriile Esteemed sunt realizate din argint 925 placat cu rodiu.

Placarea cu rodiu reprezintă procesul de acoperire a suprafeței din argint cu un strat subțire de rodiu, un metal prețios similar cu platina, care îi oferă bijuteriei un aspect strălucitor și îi protejează suprafața de coroziune și zgârieturi. Acest lucru face ca bijuteriile Esteemed să fie durabile și să-și păstreze aspectul luminos în timp.

  1. Preț accesibil: Esteemed își propune să ofere bijuterii de calitate la un preț accesibil, la îndemâna oricui. Brandul oferă, de asemenea, reduceri și oferte speciale, astfel încât să poți obține cele mai bune produse la prețuri avantajoase.
  2. Garanția produselor: Toate produsele ESTEEMED sunt verificate de Autoritatea Nationala pentru protectia consumatorului care valideaza conformitatea materialului – Argint 925 si sunt marcate conform legislatiei in vigoare cu marca de responsabilitate și marca de stat.
  3. Transport gratuit: Esteemed oferă transport gratuit la fiecare comandă, indiferent de valoarea acesteia.