Cum platesc?

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul https://esteemedlondon.com folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Prin Card bancar

Pentru siguranța plăților tale, folosim un procesator de plăți cu cardul. Plățile sunt securizate conform standardelor 3D Secure VISA și MasterCard.

Dacă ai selectat card de credit/debit că metodă de plata, se va deschide automat o pagină unde este necesar să completezi formularul cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, vei primi un mesaj cu informații relevante despre comandă. Aceste informații le vei primi și prin e-mail. Sunt acceptate următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu îți vom putea efectua livrarea produselor.

Datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și trimise direct către serverul băncii. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments.